Annons:

Därför deltar MSC Cruises på Travel News Market

MSC Cruises ska vara med på Travel News Market den 5 november. Här berättar Åsa Elmcrona, Nordisk Marknadschef varför. - Vi vill sprida kunskap om kryssningar. Att kryssningar är en säker semesterform tack vare rigorösa säkerhetsrutiner innan ombordstigning och ombord, säger hon till Travel News.

Anmäl mig gratis på mässa här

Varför ska MSC Cruises vara med på Travel News Market den 5 november? 

För oss är det viktigt att vara på plats primärt för att möta våra partners i branschen. Vi tror det är viktigt att bygga vidare på de starka relationer vi har för att den dagen då resandet öppnar upp igen, stå redo med fördjupade relationer. Vi vill också sprida kunskap om kryssningar. Att kryssningar är en säker semesterform tack vare rigorösa säkerhetsrutiner innan ombordstigning och ombord. Ingen smitta ska finnas ombord! Vi kan ärligt säga att våra kryssningar är idag en mycket säker semesterform, en semesterform som trots detta inte tullat på själva kryssningsupplevelsen. 

Vem på mässan vill ni helst träffa? 

Våra resebyråpartners som säljer våra kryssningar är för oss centrala. Vi vill möta och diskutera varför vi tror att det är säkert att kryssa. Samtidigt vill vi slå ett slag för våra nyheter; vi lanserade förra året en ny egen Karibisk ö, Ocean Cay, som enbart våra fartyg med utgångshamn från Miami besöker. Dessutom sjösätter vi två nya fartyg under 2021. Vi tror på branschen och satsar! 

Vi är också måna om att fördjupa och stötta andra i kryssningsbranschen. Vi tror att vi med gemensamma krafter kan hjälpa varandra att gå igenom den här svåra tiden och gå stärkta ur den.

Varför ska man resa med MSC Cruises? 

Att kryssa med våra fartyg är en fantastisk upplevelse och den ultimata semestern där du inom loppet av en vecka kan se 6 olika platser – utan att behöva packa om eller lägga tid på transporter. Fartyget tar dig till nya platser varje dag. Vad kan vara bättre än att ta en kaffe på Ajaccios piazza på Korsika för att nästa dag äta bästa pastan italienska Livorno? Allt detta ombord på ett flytande semesterparadis där flertalet pooler, barer och restauranger, lyxigt SPA och Broadway-liknande shower underhåller. MSC Cruises har 17 topp-moderna fartyg byggda efter den senaste tekniken vad gäller miljö- och energibesparande. Vi kryssar världen över, främst i Medelhavet, Karibien och Norra Europa men även i andra delar av världen. 

Ni har varit med tidigare på mässan. Ge oss ett fint minne?

Vi har inte tidigare haft en egen monter som vi har i år, men flera av oss har varit på mässan som besökare och tagit del av det digra och givande seminarieprogrammet. Detta kombinerat med att vi träffat kolleger i branschen har det gett oss inspiration, nya tankar och fördjupade relationer. Det som är så viktigt i vår näring. 

Namn: Åsa Elmcrona

Titel: Nordisk Marknadschef

Familj: man och tre barn

Bor: Lidingö

Senaste resa: jungfrukryssningen med vårt senaste fartyg MSC Grandiosa 

Reser jag aldrig utan: ett öppet sinne för det nya 

Favorithotell: de små personliga botique hotellen; Hotel Cap-Estele är en pärla 

Favoritreseapp: Tripadvisor

Flygbolag som jag åker helst med: Singapore Airlines 

Favoritdestination bortom min egen: Sydafrika

Min drömresa: Namibia 

Detta vet vi inte om dig: är riktigt bra på att köra motorbåt. 

Anmäl mig gratis på mässa här

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024