Annons:

Airbnb lanserar Cooking Experiences

Nu presenterar Airbnb Matlagning på Airbnb-upplevelser – en ny kategori av bokningsbara upplevelser som ger tillgång till de dolda kulinariska traditionerna hos familjer över hela världen. Från mormors recept till traditionell uzbekisk husmanskost – kan gäster nu få tillgång till 3 000 unika recept som vanligtvis är reserverade för vänner och familj i över 75 länder världen över.

Genom Airbnb Cooking Experiences presenterar vi ett nytt sätt att förstå kultur genom mat. Till skillnad från typiska matlagningskurser, som kan kännas skrämmande eller tidskrävande, är mänsklig kontakt kärnan i varje upplevelse. Människor som träffas för att laga och dela en måltid helt enkelt.  Lokala värdar i form av familjer, bönder, konditorer och många andra kan nu lyfta fram den djupare innebörden bakom maten du äter, lära ut traditionella recept och dela med sig av berättelser i intima miljöer över hela världen.

”Ända sedan de allra första gästerna reste med Airbnb har vi insett att äta tillsammans är nyckeln som öppnar upp kulturer och främjar kontakter. Genom Airbnb Cooking Experiences vill vi återuppliva traditionen med människor som träffas för att laga och dela måltider, och genom detta hjälpa till att bevara unika recept som delas i kök hos familjer över hela världen,” – Brian Chesky, Airbnbs VD och medgrundare.

2 kommentarer

  1. Erik: Hm. Varför en bild på Berns?!
    • Travel News: Bra fråga. Nu har vi bytt!
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024