Annons:

Annons:

Handiscover tar in fem miljoner kronor

”Vi växer 500 procent i år, så siffrorna går i rätt riktning”, säger grundaren Sebastien Archambeaud till. Breakit.

Det saknas en standard för världens snabbaste växande kundgrupp i reseindustrin – de med en funktionsnedsättning. Det vill startup-företaget Handiscover i Malmö fixa. De konkurrerar med globala jättar som Airbnb och Booking.

– Vi är inte så rädda för konkurrens. De kan inte allt vi gör för vår målgrupp, sa grundaren Sebastien Archambeaud till Travel News i våras.

Handiscover samlar in tusentals boenden i över 80 länder och har tagit in runt 11 miljoner kronor från aktörer som familjen Kamprads stiftelse Entreprenörinvest, Almi Invest och äventyraren Aron Andersson.

Nu fyller Handiscover på kassan med 5,5 miljoner kronor i en runda som leds av brittiska Howzat Partners. Investeringsfonden har bland annat investerat i resejätten Trivago.

”De hittade oss och är ett ledande vc-bolag inom traveltech. De sitter på stor erfarenhet och innehar ett 60-tal bolag, flera inom travel, med ett stort nätverk av kunskap”, säger Sebastien Archambeaud.

Hur många bokningar som genomförts hittills är inget grundaren vill gå ut med.

”Vi växer med 500 procent i år, så siffrorna går i rätt riktning”, säger Sebastien Archambeaud.

Läs mer om bolaget här.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019