Annons:

444 toppchefer i branschen – så mycket tjänar de

Vad tjänar toppcheferna i just din del av resebranschen? Travel News har sammanställt årets unika lista med 444 rese- och hotelltoppchefer och välkända branschprofiler – uppdelat bransch för bransch. Den finns endast på webben, exklusivt för våra betalande tidningsprenumeranter.

Travel News lönetopp med de 100 bäst betalda cheferna i resebranschen är en mångårig klassiker – ett av de mest lästa och efterfrågade reportagen under året.

Men förutom 100-listan publicerar vi en unik lista över hela 444 toppchefer, exklusivt för våra TN Plus-medlemmar, det vill säga våra tidningsprenumeranter som kan gå med i TN Plus utan extra kostnad. Inkomsterna gäller inkomståret 2013.

I listorna hittar du toppchefer och kända branschpersonligheter, uppdelat på branschens olika delar: resebyråer, arrangörer, hotell, flyg, övriga transporter, möten, turistföretag och turistorganisationer.

Vill du läsa reportaget om de 100 bäst betalda cheferna – och se listan som även inkluderar den s k kändislistan, klicka här!

Det kan också hända att det smugit sig in fel i texten, framför allt att någon kan ha bytt jobb utan att vi uppmärksammat detta. Vi ber i så fall om ursäkt för detta och tar gärna emot ny jobbinformation så vi kan göra listan ännu mer korrekt till nästa år.

Kommentarer är stängda.