Annons:

444 toppchefer i branschen – så mycket tjänar de

Vad tjänar toppcheferna i just din del av resebranschen? Travel News har sammanställt årets unika lista med 444 rese- och hotelltoppchefer och välkända branschprofiler – uppdelat bransch för bransch. Den finns endast på webben, exklusivt för våra betalande tidningsprenumeranter.

Travel News lönetopp med de 100 bäst betalda cheferna i resebranschen är en mångårig klassiker – ett av de mest lästa och efterfrågade reportagen under året.

Men förutom 100-listan publicerar vi en unik lista över hela 444 toppchefer, exklusivt för våra TN Plus-medlemmar, det vill säga våra tidningsprenumeranter som kan gå med i TN Plus utan extra kostnad. Inkomsterna gäller inkomståret 2013.

I listorna hittar du toppchefer och kända branschpersonligheter, uppdelat på branschens olika delar: resebyråer, arrangörer, hotell, flyg, övriga transporter, möten, turistföretag och turistorganisationer.

Vill du läsa reportaget om de 100 bäst betalda cheferna – och se listan som även inkluderar den s k kändislistan, klicka här!

Det kan också hända att det smugit sig in fel i texten, framför allt att någon kan ha bytt jobb utan att vi uppmärksammat detta. Vi ber i så fall om ursäkt för detta och tar gärna emot ny jobbinformation så vi kan göra listan ännu mer korrekt till nästa år.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024