Annons:

Kastrup får reguljärflyg till Israel

Cimber Sterling börjar flyga till Tel Aviv från Köpenhamn.

Den 1 november startade det danska flygbolaget Cimber Sterling en ny reguljär direktlinje till Tel Aviv från Köpenhamn. Flyglinjen kommer att trafikeras med tre avgångar i veckan, och flygtiden är cirka 4 timmar. Det är det första reguljära direktflyget till Israel från Skandinavien på 10 år.
 
– Efterfrågan på Israel i norden ökar stort för varje år, bara det senaste årets 10 månader visar en ökning på 17 procent jämfört med samma period förra året. Vi är väldigt glada över den nya flyglinjen och ser stor potential för reguljärt direktflyg till Israel från Skandinavien, säger Michael Chen, direktör för Israeliska Statens Turistbyrå för de nordiska och baltiska länderna, och Holland.
 
Cimber Sterling kommer att flyga till Tel Aviv varje måndag, onsdag och fredag från Kastrup med förbindelser från övriga större städer i norden.
 
– Som enda flygbolag till Israel från Danmark under vintern räknar vi med att ett stort antal turister kommer att besöka detta spännande resmål, samtidigt som affärsresenärerna kommer att ha en direkt förbindelse. Vi ser redan ett högt bokningstryck på destinationen, Lars Bording, kommersiell chef på Cimber Sterling.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024