Annons:

Ryanair gör det lättare att ändra bokning

Ryanair gör det lättare för resenärer att ändra sin bokning efter att man checkat in online, men den nya tjänsten kostar förstås pengar och ses som ett motdrag till konkurrenten Easyjet  

Den nya tjänsten gör att passagerare kan ändra sina bokningar efter att incheckning online skett. Den blir användbar särskilt för affärsresenärer som kan behöva ändra sina resplaner i sista stund eller andra resenärer som flyger ofta.
Tjänsten är dock bara tillgänglig via Ryanairs centrala telefonbokning och är givetvis inte gratis – 15 euro per passagerare och flygning. Den nya tjänsten gör det möjligt att ändra namn och byta datum för flygningen fram till klockan 17 dagen före planerad resa. Hos Ryanair kan resenärer checka in online upp till två veckor före avgång.
Ryanairs nyhet kommer kort efter att EasyJet introducerat en flexibel biljett, som är tänkt att underlätta för affärsresenärer,  som datum kan bokas om till en vecka före och tre veckor efter det ursprungliga resedatumet, skriver check-in.dk.
 

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024