Annons:

Finnair ökar stort från Sverige till Japan

Antalet svenska passagerare på Finnairs flyg till Japan mångdubblades under april. Tokyo ökade så mycket som 634 procent.

– Så stora tresiffriga procentuella ökningar till våra tre destinationer i Japan är exceptionellt och något vi aldrig tidigare varit med om från Sverige. Vi såg en klar tendens under mars månad då siffrorna till Japan sköt i höjden, men detta överträffar allt. Uppgången indikerar också att Finnair fortsätter att ta betydande marknadsandelar på den svenska marknaden, när det gäller Asien i allmänhet och Japan i synnerhet, säger Finnairs Sverigechef Kenneth Gillberg.
Under april månad ökade antalet svenska passagerare till Tokyo med 634 procent, till Osaka med 270 procent och till Nagoya med 229 procent jämfört med samma månad i fjol.
April 2011 påverkades starkt av katastroferna i Japan och detta visar att svenskarna nu återvänder till Japan.
– Dagens urstarka aprilsiffror är ett solklart bevis för att både svenska affärsresenärer och turister börjat resa till Japan igen. Under april i år ökade också antalet svenskar ombord till Hongkong, Delhi och Seoul, säger Kenneth Gillberg.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024