Annons:

Scandic tar tillbaka Hilton Malmö City

Hilton Malmö City var i början av millenniet Scandics flaggskepp i Malmö men 2002 tog Hilton över driften. Nu kan Scandic återigen placera Scandicskylten på toppen av Malmös tredje högsta hus.

Hotellet som reser sig över köpcentrat Triangeln är ett landmärke som de flesta Malmöbor känner till. Det har sedan 2002 drivits av Hilton under namnet Hilton Malmö City men från och med sista december i år så kommer Scandic att ta över driften. 
 
Scandic kommer att tillsammans med hyresvärden Vasakronan totalrenovera hotellet med start 2013. Hotellkedjan arbetar med handikappambassadören Magnus Berglund och så väl ett antal rum som publika ytor ska renoveras så att alla ska känna sig välkomna, oavsett funktionsnedsättning. 
 
– Läget för hotellet är helt perfekt och det känns otroligt bra att kunna öppna i Scandicregi när hela Triangeln färdigställs under 2013. Närheten till kommunikationer, centrum och shopping är en stor fördel, säger Joakim Elveroth, hotelldirektör på Scandic S:t Jörgen i Malmö och distriktsdirektör för Scandic region Syd. 
 
Scandic har idag fyra hotell i Malmö.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024