Annons:

Finnair inleder samarbete med Malaysia Airlines

Finnair och Malaysia Airlines har tecknat ett code share-avtal som innebär att bolagen får utökad tillgång till varandras hubbar i Helsingfors och Kuala Lumpur.

Samarbetet inleds omedelbart och omfattar bland annat utvalda flygningar mellan Kuala Lumpur och Singapore samt Bangkok och Hongkong.
– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra kunder som flyger i sydöstra Asien fler avgångar till Kuala Lampur som är en snabbväxande metropol. Samtidigt välkomnar vi Malaysia Airlines resenärer till Helsingfors genom det här samarbetet som stärker banden mellan våra två flygbolag, säger Hannu Sundberg, chef för kommersiella samarbeten, Finnair.
För Malaysia Airlines omfattar samarbetet avgångar mellan Helsingfors och London, Paris, Frankfurt och Amsterdam.
– Avtalet med Finnair är en del av vår strategi för att utveckla samarbetet med medlemmar av Oneworld-alliansen som vi blir fullvärdiga medlemmar av nästa år. Det här är också ett initiativ för att komma närmare nyckelmarknader för att öka turismen till Malaysia. Vi är övertygade om att fler turister kommer att resa från Skandinavien till Malaysia genom det här avtalet, säger Germal Singh, chef för statliga och internationella affärer, Malaysia Airlines.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024