Annons:

Alla nominerade till Grand Travel Award

Ving, Jambo Tours och Hilton. Det är några av nykomlingarna bland de nominerade företagen till Grand Travel Award 2013 som äger rum 13 februari. Dessutom har en helt ny klass tillkommit.

Hela nomineringslistan för de 12 klasserna återfinns på grandtravelaward.se

De nominerade företagen utses av Grand Travel Award-juryn, som i år består av sju nyckelpersoner inom resebyråbranschen samt Travel News redaktion. Hedersuppdraget att vara ordförande för juryn har i år fallit på Jörgen Karlsson, Nordenchef för American Express Meetings & Events.
Förnyelsen i nominerings- och omröstningsförfarandet som genomfördes förra året finns kvar i år. Färre företag nomineras i varje klass, tre stycken förutom i de två flygklasserna där fem nomineras. Juryn ger en motivering till varje nominerat företag.
Dessutom har ett specialpris introducerats i år, som delas ut av juryn. Klassen heter Årets nydanare, men där pristagaren förblir hemlig fram till 13 februari.

– Vi vill uppmuntra och lyfta fram nytänkande och innovativa initiativ i resebranschen, där det krävs ständig förnyelse för att nå framgång i framtiden, säger juryordförande Jörgen Karlsson.

I år är det också som förra året inte längre bara 600 resebyråanställda som röstar fram vinnarna, utan även lika många personer från resterande delar av resebranschen ges tillfälle att lägga sin röst på sina favoriter. Företagen betygssätts utifrån kriterierna service, produkt och marknadsföring.
I klassen Årets Turistland har GTA-juryn inte nominerat några kandidater utan det blir en öppen omröstning bland de 1200 röstande. Det ledde i fjol till att mångåriga vinnaren Thailand petades ner till andraplats av USA.
I klassen Årets Chef nomineras SAS koncernchef Rickard Gustafson, Via Travels Sverige-vd John Lundmark och Christian Clemens, tills nyligen Nordenchef för Fritidsresegruppen. Läs mer här.

Grand Travel Award 2013 äger rum på Grand Hôtel i Stockholm onsdag 13 februari. Efter jul- och nyårshelgerna släpps biljetterna till branschseminariet Travel News Studio som inkluderar och garanterar plats till kvällens prisutdelningsgala. I mån av plats släpps senare i januari resterande biljetter till enbart prisutdelningsgalan.

 Se listan över alla nominerade – och juryns motiveringar – till de tolv klasserna på grandtravelaward.se

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024