Annons:

Barn får gräddfil på Arlanda under höstlovet

Arlanda satsar på särskilda barnaktiviteter under höstlovet. Bland annat får barnen en ”kids track”, en snabbkö i säkerhetskontrollen.

Under helgen kommer resande barnfamiljer bland annat att möta extra värdar som hjälper till att lasta bagage på parkeringsbussarna, gratis Bamsetidningar på bussarna, särskilda erbjudanden i butikerna och barnmenyer på flygplatsens olika restauranger samt den unika familjekön i säkerhetskontrollen, så kallat ”kids track”, som testas ända fram till årsskiftet.

De barnvänliga åtgärderna är ett resultat av en undersökning som Swedavia tillsammans med TNS Sifo har genomfört kring svenskarnas syn på resor och då särskilt vilka önskemål barnfamiljer har kring sitt resande.

– Vi arbetar kontinuerligt med att öka trivseln på våra flygplatser och de här extrainsatta aktiviteterna tror vi kan göra resandet roligare och lättare för våra yngre resenärer och deras föräldrar. Förhoppningsvis kan vi göra detta till återkommande aktiviteter under de perioder då många barn reser, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör Stockholm Arlanda Airport.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024