Annons:

SAS öppnar nya linjer 2015

SAS sommarprogram har nio nya linjer till semesterdestinationer och europeiska storstäder. Samtidigt fortsätter flygbolaget med flera sommarlinjer från 2014 och lägger in extra avgångar inom Skandinavien.

I morgon onsdag den 5 november öppnar biljettförsäljningen till SAS sommartrafikprogram 2015 som gradvis träder i kraft från och med den 29 mars. Det skriver flygbolaget i ett pressmeddelande.

Bland nyheterna märks bland annat direktflyg från Köpenhamn till Edinburgh och Ankara, från Stockholm till Ankara, Budapest och Faro, från Oslo till Salzburg samt från Göteborg till Alanya, Dublin och Bergen.

SAS öppnar därmed sex nya direktlinjer från skandinaviska flygplatser till europeiska storstäder, varav två går till helt nya destinationer.

– SAS har under lång tid utökat med många nya destinationer och linjer och vi fortsätter att förbättra våra erbjudanden till kunderna. Under de senaste två åren har vi öppnat 100 nya linjer och nästa år lägger vi till ytterligare nio, säger SAS koncerndirektör Eivind Roald i en kommentar.

Utöver lanseringen av de nio nya sommarlinjerna ökar SAS redan den här vintern frekvensen på linjer inom Skandinavien. Det betyder bland annat fler direktflyg mellan Stavanger och Trondheim, samt mellan Bergen och Ålesund. Linjen mellan Köpenhamn och Göteborg utökas med två dagliga avgångar och når därmed upp till åtta när sommarprogrammet träder i kraft.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024