Annons:

Ryanair i samarbete med Booking.com

Ett nytt partnerskap mellan Booking.com och Ryanair gör det möjligt att boka både flyg och boende på lågprisflygbolagets hemsida.

Över en halv miljon, eller 550 000 hotell i 209 länder kommer bli tillgängliga på Ryanairs hemsida efter det nya partnerskapet som offentliggjordes i början av veckan.

Med det nya partnerskapet kommer även flygbolagets kunder att få tillgång till hotellbokningssajtens prisgaranti på boende samt kunna läsa över 40 miljoner gästrecensioner.

– Vårt mål är att hjälpa affärs- och fritidsresenärer – oavsett budget – att enkelt hitta och boka de bästa boenden i världen. Vi är väldigt nöjda över att vara Ryanairs utvalda partner och över att kunna se bokningarna öka i snabb takt på Ryanairs hemsida. Med mer än 550 000 boenden i hela världen kan Booking.com erbjuda den bästa reseupplevelsen för Ryanairs kunder, oavsett vart de än reser, säger Andre Manning, PR-chef på Booking.com

Enligt Ryanair är det nya samarbetet ett led i deras strategiska program som syftar till att förbättra kundupplevelsen.

– Ryanair har jobbat mycket med våra digitala initiativ, och vi är väldigt glada över att kunna presentera samarbetet med Booking.com, världens ledande hotellbokningsföretag. Ryanair kommer att transportera 89 miljoner kunder i år, kunder som nu kan boka flyg och hotell samtidigt och spara ytterligare genom våra låga priser samt Booking.coms bästa prisgaranti, säger Kenny Jacobs, Ryanairs marknadschef. 

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024