Annons:

Surdegshotell på Arlanda

Ett surdegshotell för oroliga surdegsbakare har öppnats på Arlanda Sky City.

Nu finns ett surdegshotell på Stockholm Arlanda Airport, hos konditoriet RC Chocolat i Sky City. Surdegsbakare som ska ut och resa behöver inte längre oroa sig för vad som ska hända med degen under tiden de är borta – det är bara att reservera plats för den innan avresan. 

Bröd bakat på surdeg fortsätter att vara populärt och många bakar sitt eget bröd, även om det är tidskrävande. Det tar flera dagar innan en surdeg är klar för att bakas. Men därefter är det bara att spara lite deg, mata den dagligen – och baka nytt gott bröd. 

Många som bakar eget surbrödsdeg har lagt ned mycket tid och arbete och vill inte börja om från början när de kommer hem igen från sin på semester. 

– Vi tar hand om surdegen, säger Ronny Latva, ägare av RC Chocolat. Vi ger degen all vår kärlek, matar den med ekologiskt mjöl och ser till att den är i toppform och redo för nya brödbak.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024