Annons:

På nya jobb – februari

Fredrik Helmerson har anställts för att förstärka Tallinks försäljningsavdelning inför introduktionen av M/S Victoria i vår. Han kommer närmast från en tjänst som Sales Executive på Icelandair.
Tallink Sverige har anställt Niklas Lennartsson som Sales representative inför rederiets nybygge M/S Victoria som sätts i trafik våren 2004. Niklas, som tidigare var resekonsult på VIA Travel, kommer främst att bearbeta resebyråer.
Park Inn-hotellen har anställt nya säljare. Kristina Nilsson börjar på Såstaholm och kommer från Åreguiderna där hon var marknads- och försäljningsansvarig. Hon har förflutet på Scandic, Nyman&Schultz samt Bennett. Helena Hammarberg Eriksson är ny säljare på Park Inn Uppsala.Hon har länge arbetat med försäljning och marknadsföring via konsultbolag i Uppsalaområdet.
Sara Ruda och Sven Alrenius har börjat som projektledare på JB Travel för att bygga upp företagets grupp- och konferensavdelning. Båda kommer närmast från Hansen där de arbetat i över tio år.
Stefan Pettersson har tillträtt som chef för Äventyrsresors grupp & konferensavdelning. Han kommer närmast från Aktivitetsbolaget där han var försäljningschef. Gösta Westin, avdelningens tidigare chef, axlar i stället ansvaret för Äventyrsresors privatförsäljning.
Bibba Ejeklint är ny vd på Congrex. Hon var tidigare varit vice vd på företaget.
Lars Sandberg har tillträtt som ny hotelldirektör för Radisson SAS Plaza Hotell i Västerås. Han var tidigare vd för Tage Hotels.
Key Dolk är ny hotellchef för Best Western Wallin Hotell, som ingår i konferensanläggningen City Conference Center i Stockholm. Hon kommer närmast från Gustav Vasa Hotell där hon var hotellchef.
Tim Åström har utsetts till affärsutvecklingschef på logistikföretaget Netrevelation, som arbetar med att koppla samman olika transportslag som tåg, flyg och båt. Han var tidigare chef för Worldspans svenska och finska verksamhet.
Sören Bak Jepsen har anställts som Account Manager vid Amadeus Scandinavias kontor i Danmark med ansvar för försäljning och uppbyggnad av relationer med resebyråer i södra Sverige. Han har tidigare arbetat på Carlson Wagonlit, Weco DSB och BTI.
Anders Hallin är ny hotelldirektör på Radisson SAS i Östersund. Han kommer närmast från First Hotel i Mora och var dessförinnan koncernchef för Park & Resorts och vd för Vildmarkshotellet Kolmården.
Ove Sundberg har anställts som ny säljare på Lingatan Hotel & Conference utanför Brastad i Bohuslän. Han kommer närmast från IT-branschen.
Birgitta Bergman är ny hotellchef för Hasseludden Konferens & Yasuragi. Hon har bland annat jobbat för Reso Hotels, men kommer närmast från tjänsten som ekonomichef, hotellchef och tf vd på Vildmarkshotellet i Kolmården.
Rikard Bergsten har utsetts till operativ chef på Svensk Turism. Han kommer närmast från SHR där han ansvarat för utvecklingen av stjärnmärkningen av svenska hotell.
Magnus Nyborg är ny delägare i konferens- och eventbolaget I.C.E med säte i Helsingborg. Han kommer att arbeta operativt i Stockholm och Kalmar. Magnus kommer närmast från Hansen i Stockholm.
Anders Petrini har tillträtt den nyinrättade tjänsten som controller på Lydmar Hotell i Stockholm. Han kommer närmast från SAS och har tidigare arbetat för MTG och Elite Hotels.
Claes von Matérn är ny hotellchef på samma hotell. Han arbetade tidigare inom besöksindustrin i Åre. Tidigare hotellchef Sunniva Fallan Röd har utnämnts till General Manager för Lydmar.
Resfeber har nyanställt fyra medarbetare.
Andrea Taube Nismalm, Maria Wahlund och Helena Fagerström är nya resesäljare. Andrea kommer närmast från Resekompaniet och Kilroy Travel. Maria arbetade tidigare på Big Travel/Flexresor och Helena kommer närmast från KLM och dessförinnan från Travelhouse Tournée.
Fredrik Westerdahl ska arbeta som redovisningsansvarig i den nordiska ekonomigruppen. Han kommer närmast från en tjänst som ekonomichef på Adeptio AB/VIS-able AB.
Gabriel Dorch har utsetts till ansvarig för Sales & Produktion mot Skandinavien på incomingagenten Scancoming i London. Tidigare har Gabriel jobbat som Sales Representative på Hex Travel i Amsterdam.
Bo Jacobsson är nytillträdd marknads- och försäljningschef på Resia. Han kommer närmast från DFDS Seaways där han var vd för det svenska försäljningsbolaget.
Nytt jobb?
Skriv till Katarina Eriksson och
berätta katarina.eriksson@travelnews.se

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024