Annons:

På nya jobb Juni 2008

Carl-Henrik Karlsson är ny marknads- och försäljningsansvarig för Air Baltic i Sverige. Han kommer närmast från Ryanair där han var promotion- och marknadsansvarig för Norden och Baltikum.
Efter tre år som sales manager på American Express Business Travel, Groups & Events har Annika Höglund startat ett eget grupp- och konferensföretag i Uppsala som heter HighGrove Events.
Eva Norenberg har tillträtt befattningen som account manager Sverige för Delta Air Lines. Hon kommer närmast från US Airways där hon hade en liknande befattning.
I maj tillträdde Per-Erik Tuomi som hotelldirektör för nya Scandic Skogshöjd i Södertälje som samma dag blir en del av Scandic. Han att lämnar därmed sin tjänst som hotelldirektör för Scandic Kungens Kurva.
Henrik Göthlin har rekryterats som turistchef för Enterprise Estonia/Estonian Tourist Board i Sverige. Henrik kommer närmast från Aviareps Airline Management där han har varit försäljningschef för Estonian Air i Sverige.
American Express Business Travel har utnämnt Michael Schüller till vice president och head of service delivery i Norden. Michael har arbetat på American Express sedan 1999. Carina Israelsson inom American Express i 14 år och blir nu head of service delivery i Norden. Christer Backström blir chef för client management i Norden. Christer kommer senast från en tjänst som chef för försäkringsbolaget American Express Viator i Norden.
Dan Håkansson utnämns till vice president och head of sales & client management i Norden. De två senaste åren har han varit försäljningsdirektör i Norden på företaget. Thomas Petersson har anställts som head of sales för groups & events Norden. Thomas kommer från tjänsten som nordisk Key Account Manager på Philips. Cathrine Jack har blivit utnämnd till head of sales Sweden. Cathrin har arbetat på företaget sedan -97 i olika roller inom både kortverksamheten och affärsresor.
Maria Karlström är ny client manager corporate and business agent sales på Finnairs kontor i Stockholm. De senaste två åren har hon arbetat som Office Manager vid Via Travel i Stockholm.
Niels Mouritzen är ny regionchef på VisitSweden för de stora Danmark- och Norgemarknaderna. Niels grundade och var tidigare vd för affärsutvecklings- och reklambyrån Monopolet i Köpenhamn.
Fredrik Kinnunen är utsedd till chef för direktförsäljningen på Sterling Airlines. Fredrik kommer senast från företaget Tellio.
I slutet av maj började Stephan Stahl på Scandic i rollen som vice president, corporate & international sales. Han kommer närmast från Hilton där senast hade rollen som area director of sales för Nord- och Östeuropa, östra Medelhavet och Israel, stationerad i Sverige.
Birkir Hólm Gudnason som hittills jobbat som general manager for Icelandair i Skandinavien har just utsetts till företagets vd.
Magnus Malmborg som fram till och med den i maj arbetat som restaurangchef för Scandic Örnsköldsvik har tillträtt som hotelldirektör för Scandic Skellefteå.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024