Annons:

Annons:

Aeroflot flyger mot toppen

Aeroflot har flugit in på plats nummer 20 på OAG:s lista över de största flygbolagen i världen. Det ryska flygbolaget har den yngsta flottan bland alla på listan.

Aeroflot har stora ambitioner om att växa i såväl Europa som globalt, och enligt en tillväxtstrategi som sjösattes 2011 ska det ryska flygbolaget vara ett av de fem största flygbolagen i Europa och ett av de 20 största globalt 2025.

Men enligt den kapacitetundersökning av analysföretaget OAG tycks Aeroflot ha nått sin globala målsättning redan nu. För med en kapacitetsökning på 6 procent under 12-månadersperioden från mars 2016 till februari 2017 placerar sig flygbolaget redan nu på plats 20 på listan över de största flygbolagen i världen när det gäller kapacitet. Totalt erbjöds 47,060,867 flygstolar under den perioden.

OAG:s analys visar också att Aeroflot har den yngsta flottan i bland de 20 största flygbolagen.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Travel & Meetings Manager
Sista ansökningsdag:
19 March, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
På nytt jobb