Annons:

Annons:

Fler flög med Norwegian

Antalet passagerare som flög med Norwegian ökade i januari jämfört med samma månad i fjol. Mest växer bolagets interkontinentala linjer.

Totalt reste 2 333 932 passagerare med Norwegian i januari, en ökning med 11 procent samma månad förra året. Den totala trafiktillväxten (RPK) ökade med 29 procent och kapacitetstillväxten (ASK) med 30 procent. Kabinfaktorn sjönk en procentenhet och landade på 82 procent. Det framgår av flygbolagets passagerarstatistik.

– Vi är nöjda över att trafiktillväxten fortsätter i januari, en månad som traditionellt sett präglas av lägre efterfrågan. Den globala expansionen fortsätter och det är flygningarna mellan Europa och USA som bidrar mest till tillväxten, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
På nytt jobb