Annons:

Annons:

Johan Lundgren ny vd för Easyjet

TUI:s förre vice koncernchef Johan Lundgren gör comeback i resebranschen som vd för det brittiska flygbolaget Easyjet.

Sedan Johan Lundgren lämnade tjänsten som vice koncernchef för TUI i maj 2015 har det varit tyst om honom. Men nu är han tillbaka i resebranschen som vd för det brittiska flygbolaget Easyjet. Han efterträder Carolyn McGall som i juli tidigare meddelat att hon ska löna flygbolaget för att bli vd för ITV.
Johan Lundgren tillträder sin nya tjänst den 1 december.

”Johan har erfarenhet inom den europeiska resesektorn som vd och i bredare grupproller. Han är strategisk och samtidigt operativt fokuserad och har visat sig vara en kundorienterad, karismatisk och framgångsrik ledare”, säger John Barton, ordförande i Easyjets styrelse, i ett pressmeddelande.

Innan Johan Lundgren var vice koncernchef för TUI var han vice koncernchef för TUI Travel Group och ytterst ansvarig för charterkoncernens mainstremverksamhet. Innan dess var han Nordenchef för Fritidsresor.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
På nytt jobb