Annons:

Annons:

Norrköpings flygplats byter vd

Norrköpings flygplats vd Mari Torstensson lämnar sin post efter ett styrelsebeslut.

Norrköpings flygplats styrelse har beslutat att entlediga Mari Torstensson från tjänsten som flygplatsens vd. Orsaken är enligt ett pressmeddelande att flygplatsen nu går in i en ny fas med ny tidtabell för Münchenlinjen och nya möjligheter för resenärerna att nå destinationer runt om i Europa och världen. För att möta detta behövs en ny chef enligt styrelsen.

– Vi tackar vd och flygplatschef Mari Torstensson för den här tiden och det arbete som hon har gjort. Framförallt vill jag uppmärksamma Maris framgångsrika arbete med att utveckla chartertrafiken i Norrköping, säger Håkan Liljeblad ordförande Norrköpings flygplats i en kommentar.

Fram till att rekrytering av ny vd är klar kommer Sten Norinder, tidigare vd för Jönköpings flygplats, att vara tillförordnad vd.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018