Annons:

Annons:

Braganza investerar i Qondor

Per G Braathens investmentbolag Braganza investerar åtta miljoner norska kronor i plattformen Qondor.

Investeringen innebär att Braganza tar över en tredjedel av Qondors aktier. Affären ska finansiera Qondors internationella tillväxt genom att stärka personalstyrkan och fortsätta utvecklingen av  produkten, skriver de två företagen i ett gemensamt pressmeddelande.

Qondor är en molnbaserad Saas-plattform (Software as a service ) som utvecklat lösningar för att hantera möten, evenemang och gruppresor, vilket enligt företaget ger effektiva lösningar inom projekt- och deltagarhantering, förslag och rapportering. Företaget har fördubblat sina licensintäkter under det gångna året och förväntar sig stark tillväxt framöver.

– Vi har följt Qondor under några år och har förstahands erfarenhet av de positiva resultaten och den förbättrade effektiviteten det kan ge. Det är en unik produkt utvecklad för rese- och evenemangsutrymme och vi tror att det har potential att bli en global aktör, säger styrelseordförande i Braganza i ett pressmeddelande.

Qondors ledning gläder sig över att få Braganza som ny ägare i företaget.

– Som en investerare erbjuder Braganza den unika kombinationen av djup industriell kunskap, långsiktig strategi och nordiskt ägande. Vi tror att det här är viktiga kvaliteter för ett nordiskt startföretag att lyckas, säger Mård Askim, vd för Revio.
.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Sales Specialist – Dynamic Packaging
Sista ansökningsdag:
06 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018