Annons:

Anders Bohlin officiell vd för American Express GBT i Sverige

Anders Bohlin har utsetts till vd för American Express Global Business Travel (GBT) i Sverige. Han har tidigare varit tillförordnad i samma roll.

När Dan Håkansson lämnade posten som Nordenchef för American Express Global Business Travel (GBT) i december i fjol tog Anders Bohlin över, då som tillförordnad chef (som Travel News rapporterat om sedan tidigare). Nu har han strukit tillförordnad från visitkortet. I maj utsågs han nämligen till GBT:s nya Sverigechef med samordnande roll för Norden.

Anders Bohlin blev en del av GBT 2011 och har bland annat arbetat som kundansvarig för de nordiska länderna. Han har arbetat inom American Express-koncernen sedan 1998 där han har haft ledande chefsposter inom American Express Commercial Card, bland annat i rollen som Director, Account Development Nordics. Innan han började på American Express arbetade han i resebranschen, bland annat på BTI Nordic.

I sin roll som Sverigechef leder Anders Bohlin den kommersiella strategin för Sverige och rapporterar direkt till Elyes Mrad, GBT:s vd för EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika).

– Anders har en perfekt blandning av ledaregenskaper, erfarenhet och beslutsamhet. Hans strategi för företag och fokus på kunder kommer att vara avgörande för framtida framgångar för vår verksamhet i Sverige, säger Elves Mrad i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024