Annons:

Annons:

Anders Bohlin officiell vd för American Express GBT i Sverige

Anders Bohlin har utsetts till vd för American Express Global Business Travel (GBT) i Sverige. Han har tidigare varit tillförordnad i samma roll.

När Dan Håkansson lämnade posten som Nordenchef för American Express Global Business Travel (GBT) i december i fjol tog Anders Bohlin över, då som tillförordnad chef (som Travel News rapporterat om sedan tidigare). Nu har han strukit tillförordnad från visitkortet. I maj utsågs han nämligen till GBT:s nya Sverigechef med samordnande roll för Norden.

Anders Bohlin blev en del av GBT 2011 och har bland annat arbetat som kundansvarig för de nordiska länderna. Han har arbetat inom American Express-koncernen sedan 1998 där han har haft ledande chefsposter inom American Express Commercial Card, bland annat i rollen som Director, Account Development Nordics. Innan han började på American Express arbetade han i resebranschen, bland annat på BTI Nordic.

I sin roll som Sverigechef leder Anders Bohlin den kommersiella strategin för Sverige och rapporterar direkt till Elyes Mrad, GBT:s vd för EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika).

– Anders har en perfekt blandning av ledaregenskaper, erfarenhet och beslutsamhet. Hans strategi för företag och fokus på kunder kommer att vara avgörande för framtida framgångar för vår verksamhet i Sverige, säger Elves Mrad i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019