Annons:

Annons:

Anders Bohlin officiell vd för American Express GBT i Sverige

Anders Bohlin har utsetts till vd för American Express Global Business Travel (GBT) i Sverige. Han har tidigare varit tillförordnad i samma roll.

När Dan Håkansson lämnade posten som Nordenchef för American Express Global Business Travel (GBT) i december i fjol tog Anders Bohlin över, då som tillförordnad chef (som Travel News rapporterat om sedan tidigare). Nu har han strukit tillförordnad från visitkortet. I maj utsågs han nämligen till GBT:s nya Sverigechef med samordnande roll för Norden.

Anders Bohlin blev en del av GBT 2011 och har bland annat arbetat som kundansvarig för de nordiska länderna. Han har arbetat inom American Express-koncernen sedan 1998 där han har haft ledande chefsposter inom American Express Commercial Card, bland annat i rollen som Director, Account Development Nordics. Innan han började på American Express arbetade han i resebranschen, bland annat på BTI Nordic.

I sin roll som Sverigechef leder Anders Bohlin den kommersiella strategin för Sverige och rapporterar direkt till Elyes Mrad, GBT:s vd för EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika).

– Anders har en perfekt blandning av ledaregenskaper, erfarenhet och beslutsamhet. Hans strategi för företag och fokus på kunder kommer att vara avgörande för framtida framgångar för vår verksamhet i Sverige, säger Elves Mrad i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018