Annons:

Annons:

”Affärer på webben” – Tillväxtverket arrangerar seminarium

Tillväxtverket arrangerar ett branschseminarium 1 februari på nya Stockholm Waterfront med fokus på affärer på nätet. Varumärkesgurun Mats Lundqvist, Vings marknadschef Claes Pellvik och Nordic Hotels förre vd Anders Johansson återfinns på talarlistan.

Seminariet, där Travel News är mediepartner, har rubriken Hitta affärsmöjligheten på webben. Där dryftas flera frågeställningar som rör framtidens affärsmöjligheter för besöksnäringen och it-företagen som levererar lösningar för näringen. Hur ska konverteringsgraden öka för webbplatserna? Hur ska vi bli duktigare på att tolka beteende hos våra framtida kunder? Vilken betydelse får smartphones och sociala medier framöver?
 
– Turismen är ett av de stora aktivitetsområdena på nätet. För näringen i Sverige är det en stor utmaning att leva upp till leverera lösning till alla potentiella kunder, säger Dennis Bederoff, moderator och ansvarig för turismfrågor på Tillväxtverket.
 
Det digra förmiddagsprogrammet består av tolv talare. Mats Lundqvist från analys- och researchföretaget Ipsos inleder med att tala om varumärken och beteenden på webben, medan Eniros Onlinechef Christer Pettersson talar om hur sociala medier konverteras till nätaffärer. Veckans Affärers Torbjörn Carlbom, Flygstolens marknadschef Madeleine Göranzon, Vings marknadschef Claes Pellvik och Anders Johansson, f d vd på Nordic Hotels och guru inom hotellvärlden inom revenue management finns också med på talarlistan.
För mer information om program, talare och anmälan, klicka här.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018