Annons:

Annons:

Secret Escapes tar in 111 miljoner dollar för globalt förvärv

Londonbaserade Secret Escapes fortsätter att växa och tar en ny kapitalinvestering på 111 miljoner dollar, motsvarande över 901 miljoner svenska kronor.

Secret Escapes växer och har med denna tilläggsfinansiering, som leddes av Singaporebaserade Temasek, tillsammans med nuvarande investerarna Idinvest Partners och ett skuldinstitut från Silicon Valley Bank, tagit in nästan 153 miljoner dollar i kapital sedan resesajten lanserades 2011. Det framgår av ett pressmeddelande.

I juli 2015 tog bolaget in 60 miljoner dollar i en finansieringsrunda ledd av Google Ventures och Octopus Ventures.

Secret Escape är en internationell resesöksajt för prisvärda lyxresor. Sedan varumärket lanserades 2011 har det introducerats i 21 länder i Europa, Asien och USA. Medlemsantalet har växt från 4 miljoner i januari 2014 till över 47 miljoner medlemmar idag.

Secret Escapes ska enligt pressmeddelandet använda det nya kapitalet för att ytterligare öka sin tillväxt och internationella expansion, bland annat genom nya förvärv.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Travel & Meetings Manager
Sista ansökningsdag:
19 March, 2018
På nytt jobb