Annons:

Annons:

RCL Cruises får ny Nordenchef

Julie Ödegaard har utsetts till ny Nordenchef för RCL Cruises. Samtidigt avgår Mats Jacobsson som haft tjänsten i 2,5 år.

Julie Ödegaard kommer närmast från tjänsten som RCL Cruises finanschef i Norden.
I sin nya tjänst kommer hon att ha det övergripande ansvaret för varumärkena Royal Caribbean International, Celebrity Cruises och Azamara Club Cruises i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Julie Ödegaard ersätter Mats Jacobsson som varit Nordenchef i två år.

– Under 2018 ska Royal Caribbean introducera Symphony of the Seas, Celebrity lanserar Edge och Azamara Club Cruises introducerar Azamara Pursuit. Det blir alltså ett massivt år för alla våra varumärken och vi upplever ett stort stöd på den nordiska marknaden, säger Stuart Leven, vice president EMEA och administrativ direktör för RCL Cruises i en kommentar.

– Mats har utvecklat våra handelspartnerskap mycket bra de senaste två åren och jag ser fram emot Julie att fortsätter vårt positiva momentum.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
19 December, 2017
Independent Hotel Group söker In-house sales manager
Sista ansökningsdag:
25 December, 2017
Apollo söker web editor
Sista ansökningsdag:
21 December, 2017
Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
GRAND HÔTEL SÖKER GROUP- & EVENT SALES MANAGER
Sista ansökningsdag:
12 January, 2018
På nytt jobb