Annons:

Annons:

Apollo börjar flyga direkt till Peloponnesos

I maj i år börjar Apollo flyga direkt till kuststaden Kalamata som ligger på Peloponnesos i södra Grekland. Halvön Peloponnesos utgör en betydande del av det grekiska fastlandet och blir ett komplement till Apollos portfölj, enligt ett pressmeddelande.

– Apollos ambition är alltid att förmedla autentiska och lokala reseupplevelser vilket gör Peloponnesos till en utmärkt nyhet. För oss är det viktigt att ge våra kunder möjlighet att komma nära resmålet och att med alla sinnen ta till sig värdlandet. Peloponnesos erbjuder bland annat historiska världsarv, städer, byar och härliga stränder. Vi är glada att kunna erbjuda ytterligare en genuin semesterupplevelse i Grekland i sommar, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo i ett pressmeddelande.

På halvön ligger exempelvis det världskända Olympia, där de första Olympiska spelen gick av stapeln. Här ligger även en av världens bäst bevarade amfiteatrar: Epidauros-teatern, där de antika dramerna en gång uruppfördes.

– Med Apollo flyger man till staden Kalamata som är en stor och livlig stad med ett brett utbud av kulturella evenemang och festivaler. Här ligger en trevlig strandpromenad med stranden mitt i staden. Och de närbelägna orterna runt Kalamata: Stoupa, Skafidia och Kardamili är perfekta resmål för de som vill uppleva den riktigt lugna grekiska medelhavslunken, säger Nina Hornewall.

På Peloponnesos har Apollo 13 hotell fördelade på orterna Kalamata, Kardamili, Stoupa och Skafidia.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.