Annons:

Goodjet lovar hämta hem strandsatta

Goodjets passagerare som skulle hämtats hem från Alicante på onsdagen och torsdagen kommer istället att hämtas hem vid lunchtid på fredag uppger Goodjet.

– Vi behövde ett stort plan för denna flygning, säger Paul Gruythuysen , Goodjets tf VD.
– Den DC10 vi nu chartrat var tyvärr inte tillgänglig förrän på fredag. Även de passagerare som egentligen skulle åkt hem på lördag erbjuds att följa med fredagsflygningen.
 
Exakt hur många passagerare som just nu väntar på hemtransport från Spanien är osäker säger Paul Gruythuysen. Enligt DN rör det sig om cirka 260 passagerare.
Gruythuysen räknar med att vissa ordnar sin egen hemtransport.
– Men vi vet att det är relativt många som räknat med att komma hem just dessa tre dagar, därför gör vi den här engångsinsatsen.
 
Osäkerheten om hur många som slutligen åker med hem gör att Goodjet valt ett så stort plan som en DC10, som i den här versionen kan ta maximalt 378 passagerare.
 
Enligt planerna ska planet lämna Alicante vid lunchtid på fredag och flyga till Göteborg. De passagerare som har Oslo/Torp, Stockholm och Malmö som sin slutdestination får åka sista sträckan med bussar som Goodjet ställer till förfogande.

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024