Annons:

Reseindustrin fick två sekunder

När Moderaternas partiledare Ulf Kristersson talade i Almedalen fick reseindustrin två sekunder. “Internationella flygförbindelser ska flytta hit – inte härifrån.”

Rapport från Almedalen, kapitel 2. Det var kallt och blåsigt när Ulf Kristersson talade inför 3500 personer på den stora Almedalsscenen. Men solen sken. Ulf höll ett väl inövat och lite stolpigt tal om den rivstart att han vill göra för Sverige om han blir statsminister. Det är känt sedan tidigare att hans parti och alliansen vill avskaffa flygskatten, men han vill också verka för fler flyglinjer till Sverige. Det är exakt samma sak som den nuvarande regeringen säger.

I övrigt var det mest intressanta att han var skoningslös i sin kritik mot Sverigedemokraterna. Han lovade att aldrig regera eller regeringsförhandla med dem. Han lovade också att inte regera ihop med socialdemokraterna. Exakt hur han då ska leda landet med knappt 20 procent av väljarna bakom sig är oklart och den frågan lär fortsätta att stå i fokus under politikerveckan.

Idag ser vi bland annat fram emot SAS och Scandic mingel och seminarier i Gate Almedalen om hur flyget ska växa hållbart.

 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024