Annons:

Därför är Eurowings partner på Grand Travel Award

Eurowings har varit en återkommande partner på Grand Travel Award. Det är vi mycket tacksamma för. Här berättar Eurowings varför och vart man ska flyga i sommar.

“Oavsett om det är en affärsresa, en storstadssemester eller en strandsemester – Eurowings har rätt flyg för varje tillfälle”

Vad är Eurowings, så kortfattat som möjligt?

– Eurowings är en del av Lufthansagruppen och därmed en del av världens största flygkoncern. Eurowings har för närvarande en flotta på 139 flygplan och specialiserar sig på prisvärda direktflyg inom Europa.

Det tyska flygbolaget erbjuder för närvarande mer än 140 destinationer i över 50 länder, vilket gör det till det tredje största europeiska point-to-point flygbolaget.

Kunderna kan välja mellan BASIC-, SMART- och BIZ-klassens bokningspriser hos Eurowings för att skräddarsy din flygning. Detta innebär att både affärs- och privatresenärer alltid kan hitta rätt paket som passar deras behov.

Oavsett om det är en affärsresa, en storstadssemester eller en strandsemester – Eurowings har rätt flyg för varje tillfälle.

Eurowings

Varför är Eurowings en partner på Grand Travel Award? Och vad är ert budskap till den nordiska resebranschen?

– Vi är här för att betona vårt engagemang för den nordiska marknaden.

I och med att vi nyligen öppnade basen i Stockholm vill vi visa att vi fokuserar på denna viktiga och växande marknad och ser fram emot att vara en del av dess framgångssaga.

Vart ska jag åka med Eurowings nästa sommar?

– Det finns så många intressanta platser att flyga till! Det är så svårt att välja… Vi rekommenderar en stadsresa till Italiens huvudstad Rom eller Faro i Portugal för att kombinera kultur och hav.

Eller så kan du åka till Mallorca för att koppla av på någon av de många stränderna och njuta av maten!

Vill du åka till alperna? Då kan Salzburg eller Graz i Österrike kan vara rätt alternativ för dig, en kort mellanlandning i Düsseldorf är det enda som krävs. Och sist men inte minst är naturligtvis Tyskland också alltid värt ett besök!

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024