Annons:

First Card sponsrar GTA

En av GTA:s stolta huvudsponsorer är First Card. Här berättar Annelie Falk Sverigechef på Nordea First Card varför de är med på vår stora gala och vad de ska göra på galan.

Varför är ni med och sponsrar GTA den 14 februari? 
– Vi är stolta över vårt samarbete med affärsresebranschen, och att vara en central del i årets resebransch-händelse är självklart för oss. Våra partners – både affärsresebyråer, leverantörer och teknikföretag – gör ett fantastiskt arbete år efter år, och att vara del i Grand Travel Award är ett av många sätt att visa vår uppskattning. Dessutom har vi varit med från början, något vi är väldigt stolta över, säger Annelie Falk Sverigechef, Nordea First Card.

Hisspitchen, varför ska man ha First Card? (Max tre meningar.)

Det händer alltid spännande saker på First Card! Under 2018 vi flyttat in alla våra kort i mobilerna som första och enda kortutgivare , Mobile Pay har blivit en riktigt succé.

 Vad kommer ni göra på galan? 

– Självklart blir det spännande att nätverka, lyssna på seminariet och se årets vinnare. Men vi har också mycket att fira – tillsammans med våra närmaste partners blickar vi tillbaka mot ett framgångsrikt 2018 och spännande 2019

Vi är tillbaka på Grand, bra eller dåligt? 

– Det är alltid kul att prova nya saker, men Grand Travel Award känns ”hemma” på Grand Hôtel. Med nya Vinterträdgården har vi extra mycket att se fram emot i årets gala, och vi lovar att ta väl hand om vinnarna i nya First Card Lounge!

Hänga i baren eller stuffa på dansgolvet?

– Måste jag välja…?

Namn: Annelie Falk

Titel: Sverigechef, Nordea First Card

Familj: Ja

Ålder: 47

Bor: Stockholm (äkta stadsbo)

Senaste resa: Grekland på höstlovet

Favorithotell: Hotell Portixol, Palma

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024