Annons:

Annons:

Tobago väljer Aviareps, vill växa i Skandinavien

The Tobago Tourism Agency Limited (TTAL) har utnämnt Aviareps till representant för försäljning och marknadsföring i Sverige, Norge och Danmark. Utnämningen är en del i TTAL’s plan att ytterligare förstärka destinationens unika turismpotential i Europa, enligt ett pressmeddelande.

Mr. Louis E A Lewis, Chief Executive Officer, Tobago Tourism Agency Ltd i: 

”Vi på Tobago Tourism vill utveckla och förbjupa vår relation till den nordeuropeiska och skandinaviska turismindustrin. Genom utnämningen av Aviareps till vår marknadsföringsrepresentant i Skandinavien, är vi övertygade om att vi har rätt partner för en fortlöpande och aktiv dialog med den lokala reseindustrin, media, influencers samt konsumenter. Detta i sin tur kommer att resultera i ett ökat antal gäster från Skandinavien till vårt genuina Tobago!”   

 I oktober 2018 lanserade TTAL det nya konceptet “Tobago Beyond” som bjuder besökare att utforska den unika Karibiska ön samt dess genuint oskuldsfulla, orörda och oexploaterade Tobago. I tillägg till konceptet har teman som Hav och Strand, Inhemsk kultur, Människor och Tradition, Eco äventyr och natur, Romans och Bröllop. TTAL’s representanter på de internationella marknaderna kommer att implementera det nya konceptet. Detta görs i samarbete med turoperatörer, flygbolag och andra relevanta aktörer för att kunna nå de rätta målgrupperna mest effektivt.

Thomas Drechsler, Chief Operating Officer Tourism, AVIAREPS säger: ”Det är en stor ära att arbeta för TTAL i Sverige, Norge och Danmark. Vårt team kommer att bidra till ett ökat antal besökare och spenderande från Norra Europa, och därmed genomföra de strategiska målen som är satta för regionen.”

Kommentarer är stängda.