Annons:

Här är Sveriges bästa affärshotell

Affärsresebyrån Egencia presenterar de 100 bästa affärsresehotellen 2019 – Sex svenska hotell med på topplistan, enligt ett pressmeddelande.

Målet med den här årliga topplistan är att lyfta fram de hotell som sätter kundens upplevelse främst genom att erbjuda bäst service och mervärde till affärsresenärer och företagskunder. Detta är topplistans fjärde upplaga och som tidigare år finns allt från stora hotellkedjor till små, oberoende hotell med. De som placerat sig på årets lista har blivit utvärderade gällande kundnöjdhet, pris, bekvämligheter för affärsresenärer, kundservice och helhetsupplevelse.

– Att erbjuda en bra och smidig upplevelse för affärsresenärer är lika viktigt som att tillhandahålla en bokningsplattform för oss på Egencia. Det är anledningen till att vi varje år lyfter fram och belönar hotell med enastående kundservice och bekvämligheter och som ger mervärde för pengarna. Årets finalister gör mer än vad som förväntas av dem genom att sätta affärsresenärernas behov och komfort först, bland annat genom att erbjuda bekvämligheter som inkluderad frukost och lojalitetspoäng, säger Michael Schüller, vd för Egencia Sverige

Totalt sex hotell i Sverige har placerat sig på årets lista, fem hotell i Stockholm och ett i Göteborg:

  • Best Western Hotel Bentleys, Stockholm
  • Hotel Kungsträdgården – The King’s Garden Hotel, Stockholm
  • Hotel Rival, Stockholm
  • Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm
  • Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg
  • Story Hotel Signalfabriken, Sundbyberg

 

Hotellen på årets topplista, belägna i 17 länder fördelat över fem kontinenter, har tillsammans stått för nästan 90 000 nätter med frukost inkluderat. Därtill 75 000 nätter som berättigat till lojalitetspoäng för över 145 000 av Egencias affärsresenärer under 2018.

 

Den fullständiga topplistan över de 100 bästa affärsresehotellen, tillsammans med stadsguider anpassade för affärsresenärer för bland annat London, Paris, San Francisco och Tokyo finns tillgängliga här.

 

En kommentar

  1. Jonathan Svedberg: Fullständiga listan här: https://www.egencia.com/public/se/100-basta-hotellen-2019 Länken I artikeln går till cityguides men gissar att den kompletta listan också är intressant :)