Annons:

Annons:

Chefsbyte på Aviareps – ny vd hämtas från SAS

Paul Riddez slutar som vd för Aviareps i Norden, efter nio år på posten. Han ersätts av Max Runfeldt som närmast kommer från SAS.

Han har 40 års erfarenhet av resebranschen, Paul Riddez, men nu väljer han att sluta sin karriär. Han började i resebranschen 1976, då på SAS. De nio senaste åren har han varit vd för Aviareps i Norden, en välkänd general sales agent (GSA) för hela resebranschen.

Ny vd för Aviareps blir Max Runfeldt, som närmast kommer från SAS där han jobbat med revenue management. Han har även jobbat med e-handel inom Hilton.

– Det ska bli spännande att börja i ett företag som är så engagerat inom många olika sektorer, där jag kan dra nytta av mina erfarenheter från både flyg- och hotellbranschen, säger Max Runfeldt i ett pressmeddelande.

För att underlätta chefsbytet kommer Paul Riddez att stanna kvar inom Aviareps under en övergångsperiod, och fungera som en mentor. Sedan väntar mer tid för golf och barnbarn, enligt pressmeddelandet.

3 kommentarer

  1. Kent: Det har varit mycket trevligt att jobba med dig Paul och all lycka för framtiden önskas. Svara
  2. Andréas Näsman: Jag hade den äran att få jobba med Paul under flera år när vi var på Sabena. ( Känns lite tragiskt just idag, med tanke på vad som ske i Bryssel :( ) Hur som helst så var Paul en underbar person att lära känna. Lycka till med det som komma skall. Ser fram emot fortsatt kul :) Svara
  3. Göran Blomquist: Ja Paul, vi har ju kamperat ihop under större delen av de 40 åren bl.a.. i SABENA där vi ryckte upp den svenska försäljningen till toppnivåer under det glada 80-90 talet . Jo, Andreas var i högsta grad med, han också.. Som jobbande pensionär har jag ju fått förtroendet som din Aviareps konsult i väst . Alltid varit stimulerande att jobba tillsammans med dig. Lycka till och vi ses och hörs.. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA