Annons:

Annons:

Lingmerths Resebyrå blir partner till Arrive Agencies

Lingmerths Resebyrå ansluter sig till parternätverket Arrive Agencies.

Arrive Agencies startade sin verksamhet i början av 2017 och har enligt egna uppgifter fått en flygande start på verksamheten.
Affärsidén är att underlätta för partnerbyråerna genom att bland annat erbjuda förhandlade leverantörsavtal, jourtjänster, tekniska lösningar och IT-support.

Nu är det klart att Lingmerths Resebyrå, med en årsomsättning på ca 800 miljoner kronor och 90 anställda, ansluter som partner till Arrive Agencies

– Samarbetet med Arrive Agencies stärker oss tillsammans och ger fördelar i vårt fokus på utmaningarna vi har i Norden. Med en proaktiv partnerorganisation i ryggen har vi möjlighet att säkra leverantörsavtal och även påverka den tekniska utvecklingen som är alltför kostsam för en enskild resebyråkedja, säger Peter Eklund, vd Lingmerths Resebyrå, i en kommentar.

Förutom Lingmerths Resebyrå har Arrive Agencies idag följande partners: Scanworld, Hansen, Excits, Stricct Travel, XLNT Travel och Resekompani.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018