Annons:

Annons:

Swebus-buss.

Swebus vinner två stora kontrakt

Swebus kommer att köra både alla festivalbesökare på Sweden Rock samt alla åskådare och tävlande i orienteringstävlingen O-ringen i sommar.

Swebus vinner avtalet om att köra alla 35 000 tävlande och åskådare i världens största orienteringstävling, O-ringen, som går av stapeln mellan 23-29 juli i Sälen. Ingen tillåts ta bilen till huvudarenorna vilket är den största satsningen på buss i O-ringens historia.

– Vi har bestämt att ha satellitparkeringar med busstransfer till och från arenorna för att underlätta trafiksituationen. Vi är trygga med att Swebus har både erfarenheten och storleken som krävs för att klara av denna logistikutmaning. Dessutom möter de alla miljökrav vi ställer på leverantörer, vi är ju ett miljömärkt event sedan 1999, säger Henrik Boström, vd på O-Ringen i ett pressmeddelande.

Swebus har även valt som busspartner till Sweden Rock i Sölvesborg den 8-11 juni. Företaget ska köra all pendlartrafik till och från festivalområdet från orter som Kristianstad, Ronneby och Karlshamn. Besökarna kommer att kunna köpa sina bussbiljetter på förhand på nätet.

– Att man kan köpa sina pendlarbussbiljetter via nätet är helt i linje med vårt mål att erbjuda en så bekymmersfri festivalupplevelse som möjligt. Pendlarbussar är för övrigt ett viktigt inslag på festivalen, och vi är väldigt glada över att samarbeta med Swebus som är experter på att både planera och köra busstrafiken, säger Sofia Lindqvist Lacinai, marknads- och kommunikationschef på Sweden Rock Festival i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018