Annons:

Branäsgruppen har sålt Ulricehamn Ski Center

Patrik Frisk med familj köper Ulricehamn Ski Center från Branäsgruppen för att säkra regionens alpina ungdomsverksamhet, rapporterar Freeride.

Nu står det klart att Patrik Frisk med familj köper Ulricehamn Ski Center och driver anläggningen vidare.
– Vi tror på Ulricehamn som en framtidskommun med unika förutsättningar för både sommar- och vintersport. Våra söner Karl och David började tävla och träna med SK Boge som små och vår yngste son David har representerat SK Boge under hela sin karriär som alpinåkare med över 300 FIS–starter. Nu vill vi hjälpa fler ungdomar, familjer och föreningar att få tillgång till en unik alpin anläggning i Ulricehamn, säger Patrik Frisk till Freeride.

Kommunen stöttar initiativet och ser potential i att anläggningen går från att ha en stark vinterprägel till att locka besökare året runt.
– Det känns fantastiskt roligt att backen återigen får en ägare med en lokal förankring, säger Helena Haglund, Turistchef i Ulricehamns kommun.

Branäsgruppen äger idag fyra skidanläggningar, Branäs, Kungsberget, Ulricehamn Ski Center och Vallåsen. Även Vallåsen är till salu.

Branäsgruppen förvärvade Ulricehamn Ski Center 2017 och efter fem säsonger väljer man nu att gå vidare med en ännu tydligare satsning på skidorterna Branäs och Kungsberget, som båda är bland de tio största i landet när det kommer till antal sålda liftkort.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024