Annons:

Elite öppnar lekrum på Elite Palace 

Elite Hotels of Sweden, Sveriges största familjeägda hotellkedja, utökar nu sitt utbud med  skräddarsydd upplevelse för de yngre gästerna. Alltså ett lekland vid namn Palace Playground. 

I leklandet finns bollhav, biograf, leksakskafé, mysiga krypin, spel, pyssel och en walk in closet fylld med utklädningskläder. Genom att erbjuda en unik upplevelse för barnen kan föräldrarna samtidigt njuta av hotellets premiumfaciliteter, däribland Vana Spa.

”Med Palace Playground tar vi vårt engagemang för familjevänlighet till en ny nivå. Vi förstår vikten av att våra yngsta gäster känner sig lika välkomna och omhändertagna som de vuxna. Palace Playground är inte bara en plats för lek och skoj, utan en symbol för vår filosofi att varje gäst, oavsett ålder, ska känna sig som en hedersgäst under sin vistelse hos oss”, säger Jessica Carlde, General Manager, Elite Palace Hotel i ett pressmeddelande.

Hotellet erbjuder flexibla bokningsalternativ där gästerna kan boka upp till 2 timmars barnpassning. Miljön är anpassad för barn från 4 år och uppåt, och antalet barn regleras för att undvika för stora grupper och säkerställa en trygg och rolig upplevelse.

SPANA IN NYA LEKLANDET (OCH NÄSTA NYA SPAT) VIA TRAVEL NEWS INSTAGRAM HÄR.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024