Annons:

Ny hotellkedja i Skandinavien – Ruby Hotels öppnar vid Fridhemsplan 2026

Designhotellkedjan Ruby Hotels väljer att etablera sig i Stockholm. Ruby Hotels har en stark expansion i Europa med 17 hotell och ytterligare 9 i pipeline och öppnar nu sitt första hotell i Skandinavien vid Fridhemsplan.

– Vi är stolta och glada över att Ruby Hotels etablerar sig vid Fridhemsplan, tillsammans kan vi forma och berika platsen över dygnets alla timmar. Ruby ser liksom vi potentialen och gemensamt lyfter vi platsen såsom den förtjänar. Nu ska vi hitta rätt restauratör för takrestaurangen som vill bidra till att göra Fridhemsplan till en given destination i Stockholm, säger Helena Ågren Affärsansvarig Stadsutveckling hos Alecta Fastigheter och ansvarig för utvecklingen av fastigheten i ett pressmeddelande.

Ruby Hotels har under en tid velat etablera sig i Sverige och ser en stor potential i det nya Fridhemsplan som växer fram. Hotellet på närmare 8000 kvm kommer innehålla 187 rum, restaurang, café och bar. Våren 2026 kommer både tillresta och stockholmare kunna välkomnas till det nyöppnade hotellet. Hotellet designas med den yttersta omtanke om gästens upplevelse, trivsel och välbefinnande och hotellrummen har planerats tillsammans med sömnforskare för att säkerställa en god nattsömn.

-Vi är tacksamma över förtroendet och oerhört glada att komma in på den skandinaviska hotellmarknaden i detta unika projekt. Vi kommer nu fokusera på att bygga en stark närvaro och föra vår Lean Luxury-filosofi till Stockholm. Med en slimmad organisationsstruktur och fokus på det väsentliga erbjuder vi modern och prisvärd lyx för den stil- och prismedvetna kunden, säger Elena Günther-Jakobs, Senior Manager Development at Ruby i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024