Annons:

Rekordmånga ansökningar till Strawberrys hotellskola

Petter Stordalens hotellkoncern Strawberry har ett stort behov av personal. 60 000 personer ska anställas de närmaste 10 åren. Strawberry driver tillsammans med Realgymnasiet utbildningsprogram för gymnasiet. Skolan har nu nått ett ansökningsrekord med 106 elever.

– Det är otroligt roligt att vår utbildning som vi driver tillsammans med Realgymnasiet går så bra och är så populär. Vi får fler och fler sökande varje år, vilket har resulterat i att vi kan starta på nya platser – senast ut är Sundsvall. För oss är utbildningen en fantastisk möjlighet att motivera och utveckla framtidens stjärnor inom hotell- och besöksnäringen, säger Tina Hedman, hotelldirektör på Quality Hotel Globe och ansvarig för utbildningen från Strawberry i ett pressmeddelande.

Efter utbildningen är eleverna garanterade sex månaders provanställning på ett av hotellen inom Strawberry. Utbildningen ger färdigheter inom hotelldrift och ledarskap med ambitionen att skapa en stabil grund för eleverna att bygga sin framtida karriär på.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024