Annons:

Event Logic landar upphandling med Stockholm stad värd 100 miljoner kronor

Event Logic, ett företag inom mötes-, event- och konferensbranschen, landar sin senaste stora kund. Företaget har vunnit en upphandling med Stockholms stad värd 50-100 miljoner kronor årligen, enligt ett pressmeddelande.

Detta nya uppdrag reflekterar Event Logics affärsidé att omdefiniera och förbättra mötesplaneringen från början till slut. 

Företaget har redan kunder som Umeå kommun, Swedavia och Svenska Spel. Detta stärker ytterligare Event Logic som en aktör där effektivisering och förenkling av mötes- och  konferensbokningar ligger i linje med de krav som organisationer har idag. 

Henrik Vallentin, VD på Event Logic. Företaget säljer, enligt ett pressmeddelande, en kostnadseffektiv lösning för planering, bokning och administration  av möten, event och konferenser.

– Vi är övertygade om att vår framgång bygger på vår förmåga att erbjuda innovativa  lösningar och möjliggöra smidiga mötes-, event- och konferensbokningar för våra kunder. Att  vinna denna upphandling med Stockholms stad är en milstolpe för oss och bekräftar vår  numera självklara position inom mötesindustrin, säger Henrik Vallentin, VD på Event Logic i ett pressmeddelande. 

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024