Annons:

Camp Järvsö har en ny hotellchef Johan Persson

Camp Järvsös nya hotellchef Johan Persson har tio års erfarenhet från hotell- och konferensbranschen – och ännu längre erfarenhet av elitidrott på landslagsnivå. – För mig handlar det om att bygga ett lag som gör jobbet tillsammans, så att Camp Järvsö kan leverera den bästa kundupplevelsen, säger Johan Persson.

För ett år sedan öppnade Springtime Group AB Camp Järvsö – en konferens-, tränings- och upplevelseanläggning strax utanför Järvsö i Hälsingland. Det gjorde man tillsammans med fyra av Sveriges ledande tränings- och hälsoprofiler: Carolina och Patrik Klüft samt Cecilia Gustafsson och Peppe Lindholm.

– Fokus under det första året har varit att ge människor möjlighet att uppleva enkelhet och härliga upplevelser som ger energi och minskar stress, i stärkande naturliga miljöer som både erbjuder rörelse och stillhet. Nu är det dags att ta nästa steg och vässa organisationen kring Camp Järvsö ytterligare, säger Patrik Yderberg, vd på Springtime Group i ett pressmeddelande.

Det gör man genom att anställa Johan Persson som hotell- och resortchef. Johan har arbetat inom hotell- och konferensbranschen de senaste tio åren, och ännu fler år som tränare och ledare inom svensk baskets elit- och landslagsverksamhet.
– Jag är väldigt taggad och glad över att jag får möjlighet att hjälpa till att driva verksamheten framåt. Camp Järvsö är en magisk plats. Med starka ägare, en stark styrelse och grymma medarbetare så är möjligheterna oändliga, säger Johan Persson i ett pressmeddelande.

Springtime Group har 40 års erfarenhet av att arbeta med träning och hälsa, både inom resebranschen och inom media.

Kommentarer är stängda.