Annons:

Då öppnar Gondolen igen – lovar att aldrig ha stängt

Den 19 oktober är det äntligen dags för restaurang Gondolen att öppna i Svenska Brasseriers regi. Bords bokningen öppnar den 5 september och köksmästare Patrik Castillo och Matilda Jackson kan nu avslöja de första detaljerna inför nyöppningen. Gondolens anrika historia kommer förvaltas väl, men också föras in i samtiden med maten, inredningen och atmosfären, enligt ett pressmeddelande.

“Vi kommer att hålla öppet 365 dagar” 

– För mig handlar en perfekt restaurangupplevelse om kvalitet från början till slut – när du känner dig  riktigt välkommen och omhändertagen, behöver du inte behöver tänka på någonting alls utan bara kan luta dig tillbaka och njuta. När det kommer till menyn har vi utgått från Gondolens klassiska arv men adderat  en elegant lekfullhet. Vår vision är att öppna en nygammal klassiker med en modern och sofistikerad  känsla, säger Patrik Castillo, köksmästare på Gondolen i ett pressmeddelande. 

– Gondolen är verkligen något unikt – särskilt med den fantastiska utsikten över Stockholm. Restaurangen  ska vara en tillgänglig plats för alla, oavsett om du är stockholmare eller en besökare från någonstans i  världen. Vi kommer dessutom att hålla öppet 365 dagar om året, så det blir gott om tillfällen att kika förbi.  Varje dag blir en anledning att fira på Gondolen, säger Matilda Jackson, projektägare för Gondolen i ett pressmeddelande. 

Gondolen öppnar för middag den 19 oktober och kommer sedan hålla öppet för lunch och middag alla dagar i veckan, 365 dagar om året.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024