Annons:

I februari öppnar restaurangen som hyllar hotellkungen Bicky Chakraborty

Kocken Jonas Svensson öppnar en ny indisk restaurang i Stockholm. INDIA’s, som är en del av Elite Hotels senaste restaurangsatsning. Restaurangen som öppnar i februari 2024 är en hyllning till hotellkoncernens grundare Bicky Chakraborty och namngiven efter hans barnbarn, India, enligt ett pressmeddelande.

”Öppningen av INDIA’s är inte bara en viktig milstolpe för vår hotellkedja, utan också ett sätt att hedra min fars minne”

Jonas Svensson, välkänd för att ha skapat framgångsrika koncept som Miss Voon och GOMA Asiatisk Gastropub, tar nu steget att leda INDIA’s med en vision om att skapa en restaurang som kombinerar det bästa av indisk matlagning med moderna, innovativa influenser. 

– Mitt mål med INDIA’s är att föra samman det traditionella och det moderna på ett sätt som hyllar Indiens rika kulinariska arv, samtidigt som vi erbjuder något helt nytt och spännande för våra gäster. Tillsammans med mitt team kommer vi att tolka vad vi kallar för ”Modern Indian Cuisine” på samma sätt som vi en gång i tiden började vår resa med Miss Voon och vår tolkning på de Asiatiska köket, säger Jonas Svensson i ett pressmeddelande.

Någon som varit väldigt engagerad sedan de första tankarna kring restaurangen föddes är Caroline Chakraborty, vars dotter India inspirerat till namnet på den nya restaurangen.  

– Öppningen av INDIA’s är inte bara en viktig milstolpe för vår hotellkedja, utan också ett sätt att hedra min fars minne. Vi är övertygade om att Jonas Svenssons passion och kreativitet kommer att göra INDIA’s till en av Stockholms mest spännande matdestinationer, säger Caroline Chakraborty i ett pressmeddelande.

Restaurangen kommer ta plats i Vassa Eggens tidigare lokaler på Birger Jarlsgatan 29, intill Elite Hotel Stockholm Plaza, och planerar att öppna i februari 2024. 

En kommentar

  1. Mathias: Trist att man tvingar bort en institution som Vassa Eggen.
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024