Annons:

Här är de nominerade till Bästa hotell för romantik i Göteborg

Här är de nominerade i kategorin "Bästa hotell för romantik" i Göteborg. Den 11 september på Travel News Business Forum 2023 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Kategori: Det är hit du ska åka när kärleken behöver en liten boost. Du åker hit för att fria eller fira en bröllopsdag. Eller bara för att rå om varandra och ha det riktigt mysigt.

Dorsia Hotel & Restaurant

Dorsia Hotel & Restaurant

Glamour och dekadens. Hotel Dorsia är ett oförutsägbart, färgglatt och sexigt äventyr. Kryp ner tillsammans med någon du tycker om i sängar från Carpe diem med sängkläder i egyptisk bomull. Boutiquehotellet erbjuder dessutom en 5-stjärnig restaurang med franska influenser, där en välblandad drink troligtvis bara är början på en lång kväll…

Hotell Eggers

Hotel Eggers

Konstnärer, spioner och kungligheter har checkat in på Hotel Eggers sedan 1859. Än i dag charmar det K-märkta hotellet besökare från världens hörn. Välj mellan paket som Eggerspaketet med en trerättersmiddag, Kulturpaketet eller kanske Jazz på Eggers. Avrunda kvällen i en minst sagt romantisk kammare med högt i tak och fina trägolv.

Hotel Riverton

Designhotellet som håller på Göteborgs kanske trevligaste utsikt över hamnen. På Hotel Riverton kan du avnjuta en a la carte-middag och goda drinkar på 12:e våningen i View Skybar innan du kryper till sängs i något av de eleganta rummen. För ytterligare avkoppling kan du besöka hotellets trevliga hälsocenter med pool- och relaxavdelning. Hotel Riverton är beläget i centrala Göteborg nära spårvagn, buss och färja.

Hotel Pigalle

ESS-gruppens mysigaste cityhotell. Checka in i en byggnad från 1749 – mitt i centrala Göteborg. Rummen är individuellt inredda vilket sätter en personlig prägel på boutiquehotellet. Njut av en gåtfull stämning med dämpade ljus och inta smarriga rätter i vindsrestaurangen Atelier. På Hotel Pigalle existerar inte vardagen.

Slussens pensionat

Vad sägs om ett dygn på Sveriges musikhotell? Det kan minst sagt sluta trevligt på Slussens pensionat, beläget i Bohusläns innerskärgård. Det här är en vacker plats där du och ditt sällskap kan slappna av och umgås ordentligt. I fokus står, förutom ni då, lokala råvaror samt musikframträdanden med några av landets bästa artister. En skärgårdspärla som du helt enkelt inte får missa.

Malin Oest ska vara konferencier på Travel News Business Forums utdelning av Wilhelmina Skoghpriset. Varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Att lyfta fram organisationer och människor som gjort något extra bra är alltid viktigt! Och dessutom i en ”bortglömd” persons namn – perfekt!

Här är de andra kategorierna:

Här är de nominerade till Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Göteborg

Här är de fem bästa hotelldirektörerna i Västra Götaland

De är bäst på housekeeping i Västra Götaland

Här är de fem bästa hotellreceptionerna i Västra Götaland

De kan vinna Wilhelmina Skogh-priset i nya kategorin Best Performance Online

Affärshotellen i Göteborg som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset

Här är de nominerade till bästa spahotell i Göteborg

Fler kategorier presenteras inom kort.

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Kommentarer är stängda.

Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024