Annons:

Annons:

Idre fjäll satsar på camping

Idre Fjäll kommer till vintern att kunna erbjuda ytterligare 100 husvagnsplatser, 40 belägna på en helt ny camping med ski in- skit out-läge.

Idre fjäll satsar på en ny camping med ski in-ski-out-läge. Inför den kommande vintersäsongen kommer 40 platser att kunna erbjudas men när campingen är helt färdigbyggd kommer den att ha cirka 400 platser.

Campingen byggs på vänster sida av infartsvägen till Idre fjäll med utsikt över fjällen.

– Vi kommer på sikt förlänga längdspåren för att få direkt access från campingen och vi kommer även bygga en tunnel under infartsvägen för att campinggästerna lätt ska kunna ta sig ut i backen och till närmaste lift, Väst 6:an, berättar John Lundmark, vd för stiftelsen Idre Fjäll i ett pressmeddelande.

Varje plats blir anpassad till modern standard (120 kvm). En servicebyggnad med dusch, relax, bastu och kök kommer vara klar redan till vintern.

Idre fjälls befintliga camping kommer finnas kvar under en övergångsperiod och den campingen kommer att utökas med cirka 60 platser till nästa vinter.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019