Annons:

Malta skriver treårsavtal med Related

Malta Tourism Authority har utsett Related till ny representant i Norden. Related får ansvar för Maltas övergripande destinationsmarknadsföring, PR och B2B-aktiviteter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Samarbetet inleddes 1 september.

-Vi är väldigt stolta över att kunna presentera Malta som ny kund i vår portfolio. Vi ser fram emot att stärka örikets position hos både resebranschen och media, och öka kännedomen om resmålet bland konsumenter. Malta är ett örike med stor potential på våra marknader. Det varma klimatet och det stora utbudet av kulturella och historiska upplevelser passar den nordiska resenären som handen i handsken, säger Henrik Koch, VD, Related.

Uppdraget för Maltas turistmyndighet sträcker sig över en treårsperiod. Arbetsgruppen på Related leds av Henrik Koch, VD, med Hanna Johansson som ansvarig för B2B/trade och Helene Hofverberg som ansvarig för PR och marknadsföring.

2017 slog Malta rekord med 2,3 miljoner utländska turister. Totalt besökte 135,273 skandinaver Malta, en ökning med 9,1 procent jämfört med 2016. Ökningen från Sverige var hela 14,5 procent. 53,949 svenskar besökte öriket förra året.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024