Annons:

Annons:

Träningsresor allt populärare

Det blir allt vanligare att man inte bara åker iväg på semester för att slappa – istället ser man utlandssemestern som ett ypperligt tillfälle att få kroppen i trim. Träningsresor blir allt populärare.

 

Intresset för träningsresor ökar, skriver Di som hänvisar till statistik från Tickets senaste Novus-undersökning. 7 procent fler säger sig vilja kombinera strandliv med aktiviteter på semestern, jämfört med för några år sedan.

– Att intresset är stort visar sig också genom att charterarrangörerna satsar stort på koncept, allt från yoga och löpning till triathlon och cykling, säger Karin Starkman Ahlstedt, PR- och kommunikationsansvarig i ett mejl till Di.

Även för reguljärflyget är träningstrenden något som påverkar.

Vi ser att bokningarna till Schweiz och Österrike har ökat med 20-30 procent under sommarmånaderna, vilket beror på att vandringstrenden slagit igenom på allvar i sommar tillsammans med det ökade intresset för utomhusträning, säger Karin Starkman Ahlstedt till tidningen.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019