Annons:

Icehotel och Björkliden Fjällby slår ihop avdelningar

Icehotel och Björkliden Fjällby skapar en gemensam marknads- och säljavdelning.

I samband med att sommarsäsongen börjar i svenska Lappland inleder Icehotel och Björkliden Fjällby en samarbete kring marknadsföring, pr och försäljning. En gemensam marknads- och säljavdelning skapas för de båda företagen.
– Målet är att erbjuda resenärer attraktivare helhetsupplevelser i Kiruna. Jag har alltid trott på kombinationen Icehotel och Björkliden och det här är en idé som jag burit på under en längre tid. Konjunkturnedgången blev för oss ett perfekt tillfälle att förverkliga idén och gör att vi blir starkare som företag och kan verka för tillväxt i regionen, säger Dan Björk marknads- och försäljningschef på Icehotel.
På Icehotel utökas marknadsavdelningen med en person och på Björklidens marknadsavdelning tillsätts flera personer inom press, formgivning och webb.
– Samarbete är en nödvändighet idag. I Lappland finns det många små företag, även de stora är små. Går vi ihop kan vi med gemensamma krafter nå längre och vara konkurrenskraftiga på både befintliga och nya marknader. Vi kan bli mer kostnadseffektiva och nyttja varandras kompetens, säger Olle Isberg ägare till Björkliden Fjällby.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024