Annons:

SAS öppnar flera nya linjer

SAS ska nästa år öppna fyra nya rutter och utöka antalet avgångar på andra linjer.

Under 2010 kommer SAS att öppna Stockholm-Visby, Köpenhamn-Lyon, Köpenhamn-Vilnius och Oslo-Bardufoss.
 
– Nu är det återigen dags för SAS att expandera. Under 2009 anpassade vi vårt trafikprogram till den minskade efterfrågan i marknaden, men nu ser vi fram emot att öppna upp nya linjer för att erbjuda våra resenärer ännu fler destinationer och avgångar. Inget annat flygbolag i Nordeuropa kan konkurrera med vårt stora nätverk, säger Lars-Ove Filipson, marknads- och försäljningsdirektör för SAS i Sverige.
 
Den 6 juni börjar flygbolaget flyga dagligen från Stockholm till Visby. Rutten ska trafikeras till och med den 5 september och ska återkomma år 2011. Från och med den 11 januari flyger SAS två gånger om dagen till Vilnius från Köpenhamn och från och med den 6 april dagligen till Lyon. Den 31 maj öppnas också en direktlinje mellan Oslo och Bardufoss.
 
Antalet avgångar ska också ökas på rutterna Stockholm-Köpenhamn, Köpenhamn-Bryssel och Köpenhamn-Bologna. Den 1 februari tillkommer en ny avgång från Stockholm till Köpenhamn. Köpenhamn-Bryssel får en extra daglig avgång från och med 6 april, totalt fem avgångar per dag, och Köpenhamn-Bologna får ytterligare en avgång per dag från och med 6 april.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024